Møte i Lauget 12. juni 2019

Møte i Lauget 12. juni 2019

Nok et vellykket møte er gjennomført med Lauget til Trondheim 2020, og denne gangen ble vi godt tatt i mot hos TAG Restaurant til en nydelig frokost og norske flagg.

Etter frokost gikk vi ned i nattklubben for faglig påfyll, og det var en spesiell opplevelse med rockemusikk og diskolys før 08.00 en onsdagsmorgen! 

Først ut var Ove Grubba fra Norges Håndballforbund Region Nord som ga oss en oppdatering i hvordan trekningen til EHF Euro 2020 og gruppene fungerer, siste nytt fra forberedelsene til mesterskapene i Trondheim samt status på Nye Nidarøhallen.

Kirsten Schultz fra Midtbyen Management inspirerte oss med å fortelle hva som skjer i Midtbyen, og utfordret Lauget til å være med på å skape en folkefest som bruker byen på en ny og spennende måte! Dette skapte livlig debatt og mange gode forslag til hvordan vi alle kan være med på å dra lasset og gi besøkende en flott opplevelse også utenfor kampene.

Bent Svele fra TV2 holdt et forrykende håndballkåseri om sin personlige reise i forhold til håndballen, og dro de store linjer for landslagene og deres utvikling i de siste 20 år. Med humor, kunnskap og personlige historier ble dette en fantastisk stund.

Møtet ble avsluttet med Norges nasjonalsang, for det er sannelig på tide å skape stemning slik at vi heier frem Norge når de spiller innledende kamper i Trondheim. Med god stemning skal vi sørge for å gi de norske landslagene de aller beste forholdene  for å kunne komme på pallen i EHF Euro 2020!