Vellykket møte i Lauget 5.mars

Nok et vellykket frokostmøte i Lauget til Trondheim 2020 ble gjennomført torsdag 5.mars og vi ble godt tatt i mot av DNB i deres lokaler på Solsiden.

Fokus denne gangen var en oppdatering fra Norges Håndball Forbund Region Nord, leder i den lokale organisasjonskomiteen for EHF EURO 2020, Per Olav Skurdal Hopsø: hvordan gikk det med herrenes EM i januar, hva lærte vi og hvordan går veien frem til damenes EM i desember.

Ingen tvil om at det var et flott mesterskap og European Handball Federation har sagt at gjennomføringen i Trondheim er å se på som en ny standard på hvordan ting skal gjøres!

 

Foto: Bildbyrån/Vegard Wiestad Grøtt

Det blir nok et stort mesterskap i Trondheim 17-19.april med OL kvalifikasjon for Norge, og da får vi besøk av Chile, Korea og Brasil der de to beste kvalifiseres til OL i Tokyo 24.juli - 9.august. Naturligvis stiller medlemmene opp for å heie frem Norge og det blir et nytt laugs-arrangement i forbindelse med dette.

Lauget er ivrige på hvordan vi kan bidra frem til EM for damer og hvordan vi som region kan nyttiggjøre oss av dette mesterskapet, og som et av medlemmene sa "Nå har vi sola oss ferdig etter herre -  EM og må finne ut hvordan vi skal engasjere til at ting skjer også i byen utenfor håndballkampene". Dette blir det jobbet med av medlemmene i de neste månedene, så det blir spennende å følge med på!