Fantastisk gjennomført EHF EURO 2020 for menn i Trondheim
KOMENT AS hadde ansvaret for VIP NORWAY som hadde besøk av over tre tusen fornøyde kunder som ble godt bevertet og underholdt før, mellom og etter kampene. Det var en flott arbeids-gjeng som hadde travle dager for å få alt til å gå smurt! (FOTO: Håvard Johnsen)

Fantastisk gjennomført EHF EURO 2020 for menn i Trondheim

Vi gløder etter store og spennende dagene i Trondheim 9-14.januar og går fortsatt og kjenner på håndballfeberen og folkefesten

Gjestende lag med støtteapparat, fans og ikke minst Trøndere bidro til årets første store folkefest i Trondheim Spektrum. Håndball-stjerner fra seks land spilte for fulle tribuner og stor jubel, og det var imponerende innsats både på og utenfor banen. 

Takk til Spania, Tyskland, Nederland, Latvia, Portugal, Frankrike og ikke minst Norge. Til sammen hadde disse landene 5 spillere på All-Star Team så vi ble skikkelig bortskjemte med stjerne-dryss, og vi gratulerer både Sagosen og Jøndal med plass på dette laget!

All Star Team med to norske spillere: Sagosen og Jøndal

 

KOMENT AS hadde ansvaret for VIP NORWAY som hadde besøk av over 3 tusen fornøyde kunder som ble godt bevertet og underholdt før, mellom og etter kampene på dette populære møtestedet. Frode Alnæs var konferansier alle dagene og skapte høy stemning sammen med husbandet og gjesteartister. Ekspertkommentator Tore Sæter fra NHF Region Nord dro sammen trådene for oss på et sportlig nivå, og Dagens gjest ble et flott innslag: takk til Jan Erik Aalbu, Ole Robert Reitan, Marit Breivik, Bent Svele, Harald Bredeli og ikke minst vår egen Mini Jakobsen!

Lauget til Trondheim 2020 var godt representert både på VIP NORWAY og tribunene med ansatte, kunder og andre gjester, og flere dro videre til både Malmø og Stockholm for å heie på Håndballgutta. Dette har skapt mersmak og det gledes allerede til fortsettelsen av EHF EURO 2020.