100 medlemmer på plass!

100 medlemmer på plass!

Under onsdagens frokostmøte i Trondheim 2020, ble ScanTrade AS, som importør av UMBRO, presentert som medlem nummer 100 i Lauget knyttet til Trondheim 2020. Det var et veldig godt besøkt frokostmøte, med stort engasjement fra de fremmøtte. Det ble for øvrig en flott seanse på Lian Restaurant.

UMBRO er en mangeårig samarbeidspartner med norsk håndball, og det er en anerkjennelse for Trondheim 2020 at de nå har kommet med i Lauget. Men det er også flere andre virksomheter som nå har signert, slik at vi nå har nådd målsettingen om 100 medlemmer.

Fokuset for Lauget i Trondheim 2020 er egentlig to-delt. For det første er dette virksomheter som gjennom deltagelsen tar et ansvar langt utover det som kan forventes ved å bidra til å skape eierskap og interesse for Eurpamesterskapene i Håndball i Trondheim. Minst like viktig er det at det skal legges til rette for at hver enkelt virksomhet skal kunne ta del i helheten ved å rett og slett gjøre butikk på det som skapes rundt mesterskapene i 2020.

På onsdagens frokostmøte orienterte Ove Grubba fra Norges Håndballforbund Region Nord om fremdriften i planleggingen. Blant annet fortalte han at byggingen av Trondheim Spektrum er i rute, slik at Trondheim får landets flotteste arena for håndball. Likeså presenterte han de offisielle logoene for Euro 2020 for henholdsvis herrer og damer, og han røpet også at det er en gaupe som er utgangspunket for den offisielle maskoten.

Etter en seanse der det de fremmøtte ble utfordret på noen spørsmål, var det kommunaldirektør Ola By Rise som avsluttet møtet. Han ga anerkjennelse til virksomhetene som har engasjert seg i Trondheim 2020, og han ba om at det ikke måtte være tvil om at Trondheim kommune vil gjøre alt de kan for at Euro 2020 skal bli en fantastisk opplevelse. Han påpekte også at han håpet at de virksomhetene som har engasjert seg får ta del i det som skal skje knyttet til mesterskapene. Ola påpekte at slike mesterskap er viktige for Trondheim, blant annet for at næringslivet skal kunne høste av slike monumentale begivenheter.