EM i Kroatia 2018

EM i Kroatia 2018

I januar 2018 er Kroatia vertskap for EM i håndball for herrer. Trondheim 2020 har egen tur ned dit, med charter fra Trondheim. Nå kan du bli med på en fantastisk håndball-opplevelse.

Søndag 14. januar letter det en chartermaskin fra Trondheim Lufthavn. Den tar hele følget ned til Istria-halvøya og det som er en fantastisk del av Kroatia. Vi skal selvsagt se to av Norge sine kamper, men det blir også tid til mye annet mens vi er der nede.

Norge spiller sine innledende kamper i en by som heter Porec. Vi velger imidlertid å bo en times kjøring unna, i en fantastisk by som heter Opatija. Nå er dette riktignok langt utenfor sesong, men vi får likevel et klart innblikk i hva denne byen har å by på når det er sol og varme i området.

Når vi drar på tur, har vi selvsagt sørget for at vi har noe ekstra på lager. Hele Norges håndball-ekspert Bent Svele vil være en god del sammen med oss, og kanskje får vi se litt til kompanjongen hans også. Mini kan mye om fotball, men vil nok dele litt om håndball og kanskje noe annet med reisefølget. Og på mandag skal TV-kokken Trond Moi lage biff Tartar på sin egen måte. Vi har også andre spennende navn på gjestelisten, men det får vi komme tilbake til.

Norge spiller søndag 14. januar og tirsdag 16. januar mens vi er i Kroatia, mot henholdsvis Hviterussland og Østerrike. Vi får også med oss to andre kamper fra samme gruppe, blant annet får vi anledning til å se de franske håndball-herrene. Trondheim 2020 har vært på befaring i Porec, og der har vi satt opp et opplegg som vi tror vil falle i smak. Trondheim 2020 har nemlig et eget telt like utenfor inngangen, der vi får både mat og drikke. Og selvsagt har vi med egne folk som sørger for å bidra musikalsk for å få satt den store stemningen. Det er ledige plasser på denne turen. Prisen er kr 13 200,- med et tillegg på kr 750,- for singelrom. Det innbefatter reise, opphold i 3 døgn, 3 middager, kamp-billetter samt et eget seminar mandag.

Send din påmelding til post@trondheim2020.no

Currently there are no articles to show... Please check back soon!