Håndballprat med laugsmedlem Erik Rødder i DNB

Vi har tatt en håndballprat med Erik Rødder i DNB! Se videointervjuet med han her. Du kan også lese et intervju med han om det å være laugsmedlem i Trondheim 2020. 

Hva driver dere med?

DNB er Norges største bank og et av Nordens største finanskonsern. Vi tilbyr et komplett tilbud av finansielle tjenester gjennom mobil, nettbank, bankkontorer og internasjonale kontorer.

Hvorfor er dere med i Lauget til Trondheim 2020?

Vi er med for å fremsnakke Euro2020, for nettverksbygging, samt å få flere kunder

Hvordan jobber du i Lauget?

Det viktigste er å være med på alle møter og reiser som arrangeres, samt å «være litt på» og bygge relasjoner.

Hvordan deler du resultater fra arbeidet med Lauget internt, og hvordan blir dette mottatt?

Vi som jobber mot sponsorater måles, og sammenlignes med andre sponsorater.

Hvordan skal DNB utnytte Euro2020 for egen virksomhet?

Vi stiller mannsterke på alle kamper og har en samling for flere kunder på de to siste kampene.

Interessen rundt de norske landslagene er stor. Hvordan kan dette bidra til å skape større interesse for klubbhåndballen?

Det skader ikke at den største stjernen er fra Trondheim, og jeg hører om vekst på guttesiden i regionen. Det er blitt mer «akseptert» å spille håndball som gutt. Kanskje får vi opp noen på jentesiden også, det ser lovende ut. 

Hvilke forventninger har du til Euro2020 i Trondheim?

Jeg har store forventninger, både sportslig og for Trondheim. Det kommer en del tusen mennesker hit i de dagene, alle skal på kamp på kvelden men på dagtid så er de nok rundt i sentrum. Det vil gi store muligheter for nærlingslivet. Trøndere er kjent for gode arrangementer, så dette blir knallbra! 

Erik Rødder har tidligere jobbet med spilleutvikling i Nord- og Sør-Trøndelag for Norges Håndballforbund Region Midt-Norge. Han er finansrådgiver i DNB Bank ASA, hvor han blant annet jobber med sponsorater.